fbpx

Om oss

Ring oss

Riktige materialer

Har du helt spesifikke ønsker til inventar, fliser, baderomsmøbler eller annet, kan vi hjelpe deg med å finne de riktige materialene for deg. Om ikke annet kan vi hjelpe med passende og lignende alternativer. Ønsker du nytt bad eller renovering av din gammel bad, våtrom, men er helt barbeint, kan vi hjelpe med inspirasjon.

 

Våre prosjektledere er rørleggermestere som har lang erfaring ved våtromsrehabilitering

Vi er profesjonelle fagfolk

Gjennom årene har vi laget mange forskjellige typer bad. Da finner vi sammen definitivt en løsning som passer deg. 

Hvis du kjøper produkter fra våre samarbeidspartnere så gir vi 12 år tetthetsgaranti.

Kvalitet

Med oss på din oppgave får du en grundig baderoms,- eller våtromsoppussing av ditt eksisterende bad eller våtrom. Vi kan også hjelpe deg med splitter nytt bad samt rørleggerentreprise på hele din oppgave.

Vi hjelper både privat- og bedriftskunder med å få de baderomsløsningene som passer deres ønsker og behov. Når du tar oss med på baderomsoppussingsprosjektet, trenger du ikke bekymre deg for å måtte koordinere eller holde styr på noe.

Vi er spesialister på fliser og vi vet derfor hva som fungerer godt for ulike baderomstyper. Vi har mange gode ideer som vi gjerne deler om du trenger å bli inspirert eller bare vil vite mer om de mange ulike alternativene som finnes når du pusser opp et bad.

Badet er det mest kritiske rommet i et hjem fordi det er direkte vanneksponering samt høy luftfuktighet i lengre perioder. Lekkasjer på bad kan gi alvorlige og omfattende skader på omkringliggende konstruksjoner og i kjeller. Det er derfor en rekke krav som gjelder. Generelt skal det dokumenteres at badet overholder SBI-anvisning 252 for våtrom og til enhver tid gjeldende byggeforskrifter.

Du kan kontakte oss via vårt skjema på nettsiden eller per post. telefonen. Har du spørsmål eller er i tvil om noe, kan du også ta kontakt på telefon før du bestiller møte.

Møtet finner sted hos deg, hvor vi sammen gjennomgår dine drømmer og ønsker. På bakgrunn av dette møtet setter vi sammen et tilbud, som sendes pr. post, sammen med kontraktsforslag samt salgs- og leveringsbetingelser.

Hvorfor velge oss?